برگزاری جلسه کمیته پیشگیری از مرگ مادر و کودک و جوانی جمعیت در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/12/09 - 10:01

واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته پیشگیری از مرگ مادر و کودک و جوانی جمعیت را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، جلسه کمیته پیشگیری از مرگ مادر با حضور دکتر احد گوارا، معاون، کارشناسان مسئول ستادی و کارشناسان واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز در دفتر معاونت برگزار شد.
فاطمه دیانتی، کارشناس این برنامه در کمیته بررسی مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه در خصوص علل تولد نوزاد نارس و عوامل پیشگیری‌کننده آن، فعالیت‌های انجام‌شده برای پیشگیری از مرگ ( شامل برگزاری کارگاه احیاء، پیگیری کودکان پرخطر بستری در بیمارستان و ... ) مطالبی را بیان کرد.
همچنین بهاره سورچی، کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز در کمیته جوانی جمعیت در خصوص تعیین رابطان نفس، فضاسازی جوانی جمعیت در مساجد و سرای محله مطالبی را بیان و بر شناسایی فعال مادران و افزایش مراقبت پیش از بارداری تأکید کرد.