برگزاری غرفه‌ی دهکده سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در بازار بزرگ صالح‌آباد به مناسبت هفته سلامت

• تاریخ انتشار : 1403/02/03 - 12:08

واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد گسترش و اداره سلامت شهرداری منطقه 19 مرکز بهداشت جنوب تهران غرفه‌ی دهکده سلامت را برپا کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم شجاع، کارشناس واحد آموزش بهداشت این مرکز گفت: به مناسبت هفته سلامت واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران و اداره سلامت شهرداری منطقه 19 روز شنبه 1 اردیبهشت 1403 میز خدمت سلامت را در بازار بزرگ صالح‌آباد برپا کردند.
وی در ادامه افزود: در این برنامه زهرا صوفی‌آبادی، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع)، فشارخون مراجعان را اندازه‌گیری کرد و در خصوص علائم بیماری دیابت و فشارخون، عوارض ناشی از فشارخون و دیابت، کنترل فشارخون و دیابت، آموزش‌های لازم را ارائه کرد.
همچنین در این میز خدمت که در روز اول هفته‌ی سلامت برگزار شد رسانه‌های مرتبط با سلامت توزیع و شد.

• گروه خبری : اخبار,آموزش بهداشت,میز خدمت