برگزاری مسابقات فوتبال در مدرسه تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/08/24 - 08:51

برگزاری مسابقات فوتبال در مدرسه تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران مسابقات فوتبال را در دبیرستان دوره اول شهیدان کربلایی منطقه 17 برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا مختاری نیا، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: روز یکشنبه 21 آبان 1402 با هماهنگی مراقبان سلامت پایگاه شماره 3 میثم و دبیرستان دوره اول شهیدان کربلایی واقع در منطقه 17 مسابقات فوتبال میان‌پایه‌ای برگزار شد.
وی در ادامه افزود: اجرای این برنامه‌ها به‌منظور حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روحی و اجتماعی نوجوانان دانش‌آموز و باهدف تعامل اجتماعی، تحرک فیزیکی و پیشگیری از چاقی و اضافه‌وزن برگزارشده است.
توضیح اینکه پس از برگزاری مسابقه، از طرف واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران به تیم برنده جوایزی اهدا و یک توپ والیبال نیز در اختیار مدرسه قرار داده شد و سپس پمفلت های آموزشی برای میان دانش آموزان توزیع شد.