برگزاری میز خدمت سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران درراه آهن جمهوری اسلامی

• تاریخ انتشار : 1402/04/05 - 12:48

برگزاری میز خدمت سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران درراه آهن جمهوری اسلامی

کارشناس واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران میز خدمت سلامت را برای کارکنان راه‌آهن جمهوری اسلامی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، لیلا عبائیان، کارشناس واحد آموزش بهداشت این مرکز گفت: میز خدمت سلامت با همکاری واحد آموزش بهداشت و راه‌آهن جمهوری اسلامی برای 74 تن از کارکنان راه‌آهن برپا شد.
در این برنامه سحر خاکسار کارشناس تغذیه مرکز جامع خدمات سلامت جوادیه به مشاوره تغذیه پرداخت و در خصوص تغذیه سالم مطالبی را بیان کرد.
همچنین علیرضا صادقی مراقب سلامت مرکز جامع خدمات سلامت ثلاث به همراه پوران محمد بیگی مراقب سلامت پایگاه شماره 1 ثلاث غربالگری قند و فشارخون را برای کارکنان انجام دادند.
توضیح اینکه کارشناسان مرکز بهداشت جنوب تهران به پیگیری افراد شناسایی‌شده دارای قند خون و فشارخون بالا پرداختند.