برگزاری میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران در مترو علی‌آباد

• تاریخ انتشار : 1402/10/16 - 12:57

برگزاری میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران در مترو علی‌آباد

واحد آموزش و ارتقای سلامت با همکاری واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران میز خدمتی را در راستای پویش ملی برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم شجاع، کارشناس واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد گسترش این مرکز از روز پنج‌شنبه 30 آذر تا جمعه 15 دی 1402، ایستگاه غربالگری فشارخون و دیابت را در ایستگاه مترو علی‌آباد برپا کردند.
وی در ادامه افزود: در این ایستگاه سلامت محبوبه تامینی، محبوبه ثامنی، سهیلا حسینی و فاطمه محمدی مراقبان سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفاء و مریم محمدی و فاطمه جوانفرد مراقبان سلامت مرکز خدمات جامع جوادالرضا غربالگری فشارخون و قند خون را برای 2 هزار و سیصد و چهارصد نفر از مراجعان را غربالگری کردند.
توضیح اینکه موارد مشکوک به بیماری برای مشاوره به مرکز خدمات جامع سلامت ارجاع داده شدند.