برگزاری کارگاه آبشاری طب ایرانی مرکز بهداشت جنوب تهران برای مراقبان سلامت

• تاریخ انتشار : 1403/02/25 - 08:25

برگزاری کارگاه آبشاری طب ایرانی مرکز بهداشت جنوب تهران برای مراقبان سلامت

کارگاه آبشاری طب ایرانی مرکز بهداشت جنوب تهران برای مراقبان سلامت برگزار شد

واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه آبشاری طب ایرانی را برای مراقبان سلامت تحت پوشش برگزار کرد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، نماینده طب ایرانی این مرکز گفت: در راستای جوانی جمعیت و ادغام طب ایرانی در سیستم بهداشتی و به‌منظور توانمندسازی کارکنان سیستم بهداشتی روز شنبه 22 اردیبهشت 1403 کارگاه آبشاری طب ایرانی برای مراقبان سلامت مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های سلامت تحت پوشش در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
وی در ادامه افزود: در طب ایرانی حفظ سلامت بیمار اولویت اول پزشک و درمان وظیفه دوم است و علل و عوامل سالم بودن را که شامل آب‌وهوا، حرکت و سکون، خواب‌وبیداری، طعام و شراب، استفراغ و احتباس و اعراض نفسانی بیان کرد.
در این کلاس‌ها توصیه‌های لازم در خصوص تغذیه، خواب، بیداری، ورزش دوران بارداری شیردهی مادران، جوانان، نوجوانان، مراقبت غذایی نوزادان کودکان و سالمندان ارائه شد.