برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از فشارخون ویژه پزشکان در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/08/06 - 10:26

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از فشارخون ویژه پزشکان در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه آموزشی پیشگیری از فشارخون ویژه پزشکان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مسعودی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های این مرکز گفت: کارگاه آموزشی پیشگیری از فشارخون ویژه پزشکان به مناسبت کمپین فشارخون برای 25 تن از پزشکان تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
وی در ادامه افزود: در این کارگاه آموزشی دکتر عبادتی پزشک مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص جدیدترین مطالب پیگیری و درمان بیماری فشارخون مطالبی را بیان کرد و گفت: می‌توانیم با آموزشی‌هایی لازم سطح خدمات در حوزه مراقبت فشارخون را ارتقا دهیم.
 توضیح اینکه در این دوره آموزشی با در اختیار قرار دادن لینک مرکز بهداشت جنوب تهران پزشکان مراکز بهداشت جنوب تهران، ری و اسلامشهر به شکل وبینار در دوره حضور داشتند.