برگزاری کارگاه یک‌روزه احیاء پایه کودک و شیرخوار مرکز بهداشت جنوب تهران برای مدیران سلامت شهرداری

• تاریخ انتشار : 1402/11/08 - 11:29

کارگاه یک‌روزه احیاء پایه کودک و شیرخوار مرکز بهداشت جنوب تهران برای مدیران سلامت شهرداری، مربیان آموزش‌وپرورش و بهزیستی برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهاره سورچی، کارشناس واحد بهداشت خانواده این مرکز گفت: کارگاه یک‌روزه احیاء پایه کودک و شیرخوار روز چهارشنبه 4 بهمن 1402 برای 45 تن از مدیران سلامت شهرداری، مربیان آموزش‌وپرورش و بهزیستی در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این کلاس آموزشی حسین کرمی، سوپروایزر آموزشی بیمارستان امام خمینی (ره) در خصوص دلایل و اهمیت شروع سریع احیای پایه، نحوه صحیح برقراری گردش خون در احیای پایه، نحوه صحیح اداره راه هوایی، احیای پایه در افراد دچار ایست قلبی ریوی، مدیریت بیماران دچار انسداد راه هوایی مطالبی را به‌صورت تئوری و عملی آموزش داد.
در پایان آزمون کتبی برگزار و تمرین عملی توسط فراگیران انجام شد.