برگزاری کارگاه یک‌روزه ارتقا سلامت در محیط کار (خود مراقبتی سازمانی) در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/03/28 - 12:38

واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه یک‌روزه ارتقا سلامت در محیط کار (خود مراقبتی سازمانی) را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، واحد آموزش بهداشت این مرکز کارگاهی یک‌روزه‌ای به‌منظور ارتقای سلامت در محیط کار را برای سازمان‌های تحت پوشش این مرکز برگزار کرد.
در این جلسه دکتر نجمه الملوک امینی، رئیس گروه آموزش بهداشت و ارتقا سلامت معاونت بهداشت دانشگاه در خصوص مفاهیم خود مراقبتی و ابعاد آن و مدل برنامه ارتقای سلامت در محل کار کوچک، مطالبی را ارائه کرد و سپس فرزانه فرد، کارشناس آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت نحوه تکمیل زیج خود مراقبتی را آموزش داد.
 در انتها فرحناز ثابتی کارشناس مسئول آموزش بهداشت و ارتقا سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران مطالب را جمع‌بندی و انتظارات خود را از برگزاری این برنامه بیان کرد.
لیلا عبائیان، کارشناس واحد آموزش و ارتقای سلامت این مرکز گفت: در این کارگاه، کارگروهی تکمیل زیج خود مراقبتی و برنامه‌ریزی انجام و تحلیل و بررسی آن‌ها صورت گرفت.