برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم به مناسبت هفته سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت

• تاریخ انتشار : 1402/02/16 - 11:51

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم به مناسبت هفته سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش کلاس آموزشی تغذیه سالم را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم اسماعیلی از مرکز ابوذر در مسجد فاطمیه و الهه نکوئی از مرکز شیخ احمد کافی در کارگاه خیاطی کوثر و الهام رجالی پور از مرکز ابن‌سینا برای دبیرستان شهید حججی به مناسبت هفته سلامت کلاس آموزشی با موضوع تغذیه سالم را برگزار کردند.
در این کلاس‌ها در خصوص تعیین شاخص توده بدنی، وزن مناسب، حفظ وزن مناسب و پیشگیری از چاقی به‌خصوص چاقی شکمی مطالبی بیان شد و بر مصرف سبزی‌های برگ سبز، مصرف غذاهای آب پز یا بخارپز یا کبابی، مصرف ماهی بیش از یک‌بار در هفته و مصرف غلات کامل و حبوبات مفید تأکید شد.
همچنین به کاهش مصرف کره، خامه روغن‌ها، کره حیوانی، شیر و ماست پرچرب، لبنیات پرچرب پوست مرغ و قسمت‌های چرب گوشت و مرغ، غذاهای سرخ‌کردنی‌های، سس‌های چرب مثل مایونز اشاره شد.