• 30 تیر 1403

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم در پیشگیری از کووید 19 برای کارکنان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر

  • تاریخ انتشار : 1399/08/26 - 06:24
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 160
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم در پیشگیری از کووید 19 برای کارکنان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی مجازی تغذیه سالم در پیشگیری از کووید 19 را برای کارکنان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: این جلسه روز شنبه ۲۴ آبان ۹۹ برای ۱۰۰ تن از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر و 20 تن از کارکنان دانشگاه به‌صورت وبینار برگزار شد.
وی در این جلسه به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 اشاره و در خصوص چهار گروه اصلی مواد غذایی و بشقاب غذای سالم مطالبی را بیان کرد.
چراغی در ادامه بر اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها ازجمله ویتامین آ، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی تأکید کرد و نقش مهم پروتئین سفیده تخم‌مرغ، عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذاهای چرب و سرخ‌کرده را در تقویت سیستم ایمنی مهم دانست.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 166482
نگار  دیوبندی
تهیه کننده

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *