• 30 تیر 1403

برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کووید 19 در ستاد کل نیروی انتظامی

  • تاریخ انتشار : 1399/08/26 - 06:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 99
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کووید 19 در ستاد کل نیروی انتظامی

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نقش تغذیه سالم در پیشگیری از کووید 19 را در ستاد کل نیروی انتظامی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز سه‌شنبه ۲۰ آبان ۹۹ برای ۷۰ تن از بانوان نیروی انتظامی کلانتری‌های شهر تهران برگزار شد.
آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در این کلاس به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 اشاره کرد و تأثیر خواب، فعالیت بدنی و کاهش استرس در تقویت سیستم ایمنی را مهم دانست.
چراغی در ادامه بر اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها ازجمله ویتامین آ، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی تأکید و نقش مهم پروتئین سفیده تخم‌مرغ، عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذاهای چرب و سرخ‌کرده را در تقویت سیستم ایمنی مهم بیان کرد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 166483
نگار  دیوبندی
تهیه کننده

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *