برگزاری کلاس‌های آموزشی تغذیه سالم با خواص تخم‌مرغ در رشد و سلامت در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/07/30 - 08:38

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی تغذیه سالم با خواص تخم‌مرغ را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام رجالی پور، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابن‌سینا برای کودکان در مهدکودک آفتابگردان و مینا سپهر، از مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی برای والدین دبستان دخترانه شهید محلاتی و سحر خاکسار از مرکز جوادیه برای مراجعان سرای محله کوچه آقائی کلاس آموزشی با موضوع خواص تخم‌مرغ در رشد و سلامت برگزار کردند.
در این کلاس‌ها در خصوص خواص پروتئین تخم‌مرغ که یک پروتئین کامل قابل‌جذب و دارای بیشترین اسیدآمینه ضروری برای بدن است و تخم‌مرغ حاوی ویتامین‌های B12، B6، A، D، E، اسیدفولیک و...، زرده تخم‌مرغ منبع غنی آهن و کلسیم است مطالبی بیان شد.
در ادامه به نشانه‌های کهنگی تخم‌مرغ، نگهداری تخم‌مرغ در ظرف دربسته اشاره و در آخر بر اینکه کلسترول موجود در تخم‌مرغ باعث افزایش کلسترول خون نمی‌شود و تمامی افراد بالای 2 سال فاقد بیماری می‌توانند روزانه 1 عدد تخم‌مرغ مصرف کنند تأکید شد.