برگزاری کلاس‌های آموزشی تغذیه مناسب در پیشگیری از گرمازدگی و پوکی استخوان در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/05/25 - 11:56

کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی تغذیه مناسب در پیشگیری از گرمازدگی و پوکی استخوان را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، شقایق همتی، کارشناس تغذیه مرکز پارک بعثت کلاس آموزشی با موضوع تغذیه مناسب در پیشگیری از گرمازدگی را برای مراجعان سرای محله باغ آذری برگزار کرد و در این جلسه در خصوص گرمای هوا و ارتباط مصرف مواد غذایی با کنترل علائم گرمازدگی و پیشگیری از عوارض آن‌که شامل کنترل مصرف نمک، ادویه‌های غذایی، سبزیجات و میوه‌های آب‌رسان مطالبی را بیان کرد.
وی همچنین کلاس آموزشی با موضوع تغذیه در پیشگیری از پوکی استخوان را برای ورزشکاران بوستان آفتاب برگزار کرد و در مورد ویتامین دی و نقش آن در افزایش جذب روده‌ای کلسیم و فسفر و به‌کارگیری آن‌ها در ساختمان استخوان و دندان‌ها، منابع غذایی حاوی ویتامین دیلبنیات غنی‌شده با ویتامین دی، زرده تخم‌مرغ، جگر، ماهی‌های چرب و...، منابع غذایی حاوی کلسیم و افزایش فعالیت بدنی روزانه به‌ویژه پیاده‌روی برای تقویت استخوان‌ها و مفاصل مطالبی را بیان کرد
در ادامه زینب زین‌الدینی کارشناس تغذیه مرکز دارالشفا کلاس آموزشی با موضوع تغذیه سالم در دوران سالمندی و میان‌سالی را برای ورزشکاران بوستان ابریشم برگزار کرد و گفت: پیر شدن و سالخوردگی با کاهش تدریجی فعالیت‌های فیزیکی و افزایش بیماری‌های مزمن همراه می‌شود به همین منظور با بهبود تغذیه سالمندان می‌توان تا حد زیادی از این مشکلات پیشگیری کنیم.

• کد خبر : 242091