برگزاری کلاس‌های آموزشی خواص تخم‌مرغ در رشد و سلامت کودکان به مناسبت روز جهانی تخم‌مرغ

• تاریخ انتشار : 1402/07/23 - 08:16

کارشناسان واحد بهبود مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی خواص تخم‌مرغ در رشد و سلامت کودکان را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت روز جهانی تخم‌مرغ الهام رجالی پور، کارشناس تغذیه از مرکز ابن‌سینا کلاس آموزشی را برای کودکان مهدکودک شکوفه‌ها و شقایق همتی از مرکز ثلاث برای مهدکودک سرای محله فروزش و کوثر خان بابائی، از مرکز اکبرآباد برای دانش آموزان مدرسه دخترانه حضرت زهرا کلاس آموزشی با موضوع خواص تخم‌مرغ در رشد و سلامتی را برگزار کردند.
در این کلاس‌های آموزشی از والدین تمامی کودکان خواسته‌شده بود صبحانه‌ای با تخم‌مرغ درست کرده و با خود بیاورند. ابتدا به بچه‌ها با زبان ساده و کودکانه توضیح داده شد، تخم‌مرغ می‌تواند چه خواصی برای سلامتی و رشد جسمی و مغزی آن‌ها داشته باشد. توصیه شد سعی کنند هرروز از تخم‌مرغ در برنامه غذایی خود استفاده کنند.
همچنین کارشناسان تغذیه به کودکان نیز آموزش دادند که هردو قسمت تخم‌مرغ می‌تواند برایشان مفید باشد و بهتر است تخم‌مرغ را به‌صورت کامل بخورند. در پایان کلاس کودکان صبحانه تخم‌مرغی خود را میل کردند.