برگزاری کلاس‌های آموزشی هفته سلامت بانوان ایرانی در پایگاه‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/08/27 - 09:57

مراقبان سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی هفته سلامت بانوان ایرانی را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز گفت: در راستای فرارسیدن هفته سلامت بانوان ایرانی با شعار" بانوی سالم، خانواده سالم، جامعه سالم" کلاس‌های آموزشی در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
پگاه نیکی، مراقب سلامت پایگاه شماره دو شهید شاه‌آبادی در مدرسه شهدای گمنام، افسانه ارشدی، درکلانتری جوادیه کلاس آموزشی را با موضوع غربالگری سرطان‌های شایع زنان در تشخیص زودهنگام سرطان پستان و سرویکس برگزار کردند.
همچنین اکرم قاسمی و تارا محمدی مراقبان سلامت پایگاه شماره دو شهید شاه‌آبادی کلاس آموزشی را در خانه سلامت محله وصفنارد با موضوع سواد سلامت و فرزند آوری برگزار کردند و در خصوص بهبود شیوه زندگی سالم در میان‌سالی مطالبی را بیان کردند.