برگزاری کلاس‌های آموزشی هفته سلامت زنان سبا در مراکز خدمات جامع سلامت زنان

• تاریخ انتشار : 1402/08/14 - 08:39

برگزاری کلاس‌های آموزشی هفته سلامت زنان سبا در مراکز خدمات جامع سلامت زنان

مراقبان سلامت مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس‌های آموزشی را به مناسبت هفته سلامت زنان سبا برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: در راستای فرارسیدن هفته سلامت بانوان با شعار بانوی سالم، خانواده سالم، جامعه سالم، مراقبان سلامت تحت پوشش این مرکز کلاس‌های آموزشی را برگزار کردند.
شقایق مقصودی مراقب سلامت پایگاه 2 نوشش با تأکید بر اهمیت غربالگری سرطان‌های شایع زنان در تشخیص زودهنگام سرطان‌ها کلاس آموزشی را برگزار کرد.
همچنین مریم خانی، مراقب سلامت پایگاه شماره 2 نوشش کلاس آموزشی بهبود شیوه زندگی سالم در میان‌سالی را برای معلمان مدارس تحت پوشش برگزار و نرگس گودرزی مسئول پایگاه 3 شماره ابوذر کلاس آموزشی پیشگیری از کم‌خونی در میان‌سالان را برای ورزشکاران کلاس‌های بدن‌سازی بانوان برگزار کردند.
توضیح اینکه در این کلاس‌ها در خصوص انجام غربالگری‌های دوره‌ای رایگان در پایگاه‌های سلامت مطالبی بیان شد.