برگزاری کمپین مهربانی مرکز بهداشت جنوب تهران در موزه قرآن

• تاریخ انتشار : 1402/08/28 - 13:13

برگزاری کمپین مهربانی مرکز بهداشت جنوب تهران در موزه قرآن

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری شهرداری منطقه 11 و واحد بیماری‌ها کمین نذر مهربانی را برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، کمپین مهربانی روز شنبه 27 آبان 1402 با حضور جهادی پزشکان و متخصصان حوزه سلامت برای شهروندان مراجعه‌کننده و کارکنان در موزه قران برپا شد.
در این برنامه ویزیت پزشک، غربالگری، مشاوره و آموزش برای مراجعه‌کنندگان ارائه شد و فاطمه خبری، پزشک مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع)، ویزیت رایگان، هانیه پرکنه مراقب سلامت پایگاه شماره 1 اکبرآباد و زینب صوفی‌آبادی برای مراجعان پایش قند و فشارخون انجام دادند.
 همچنین ریحانه ناطقی، کارشناس ارشد تغذیه به همراه صغری ورمرزیار کارشناس مامایی و مراقب سلامت مرکز خدمات جامع خدمات سلامت 31 شماره به ارائه خدمات مشاوره تغذیه، آموزش جوانی جمعیت، مراقبت‌های دوران یائسگی و آموزش پیشگیری از هپاتیت B و C پرداختند.