بزرگداشت هفته سلامت روان مرکز بهداشت جنوب تهران در منطقه 10

• تاریخ انتشار : 1402/08/10 - 11:39

بزرگداشت هفته سلامت روان مرکز بهداشت جنوب تهران در منطقه 10

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران بزرگداشت هفته سلامت روان را در بوستان شهید غنی پور برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، به‌منظور اجرای برنامه سلامت روانی و اجتماعی ایرانیان در منطقه 10 تهران وبه مناسبت بزرگداشت هفته سلامت روان و آشنایی مردم منطقه با خدمات سلامت روانی، اجتماعی و جسمانی ارائه‌شده در برنامه گذر سلامت این برنامه با مشارکت ستاد توانمندسازی منطقه،10، شهرداری منطقه 10 و حضور نمایندگان تام‌الاختیار ادارات، نهادها و سازمان‌های مردم‌نهاد در بوستان شهید غنی پور برای مراجعان برگزار شد.
در این برنامه رئیس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار کل کشور، نماینده استانداری تهران، دبیر ستاد توانمندسازی منطقه 10، اعلایی رئیس اداره سلامت شهرداری و رئیس اداره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی منطقه حضور داشتند.
در این برنامه خدمات تخصصی شامل: ویزیت پزشکی، غربال فشارخون و دیابت، مشاوره‌های خود مراقبتی و خدمات پرستاری، مشاوره کسب‌وکار و مشاغل خانگی، مشاوره حقوقی، خدمات بهزیستی، کمیته امداد، بیمه سلامت، هلال‌احمر، آموزش‌وپرورش، برنامه نشاط اجتماعی کودکان توسط انجمن کودکان فرشته، مشاوره ترک اعتیاد توسط انجمن معتادان گمنام، مشاوره خدمات نیروی انتظامی، کانون فرهنگی بصیر، مرکز راه نوین (سرای غزل)، ارائه شد.
همچنین ده میز به‌صورت بازارچه فروش محصولات دست‌ساز مددجویان سرپرست خانوار و یا کم برخوردار وجود داشت و اهالی منطقه و دانش آموزان مدارس در این برنامه حضور داشتند و تعدادی از مردم با مراجعه به میزهای خدمت از خدمات ارائه‌شده استفاده وجهت پیگیری به واحدهای مرتبط ارجاع شدند.

.