تقدیر از فعالیت دانش‌آموز برتر برای اجرای کمپین فشارخون در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/09/05 - 10:12

کارشناس واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری مسابقه کمپین فشارخون در مناطق تحت پوشش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا شاقلانی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس این مرکز گفت: جلسه‌ای برای اجرای کمپین بیماری فشارخون و شعار روز ملی قلب با کارشناسان سلامت و پیشگیری مناطق پنج‌گانه آموزش‌وپرورش 10،11، 16، 17 19 برگزار شد.
در ادامه کلاس آموزشی برای گروه‌های هدف (دانش‌آموزان، والدین، کارکنان) در مدارس برگزار و سپس مسابقه‌ای به‌صورت نقاشی، مقاله‌نویسی، تهیه کلیپ و روزنامه دیواری و... برگزار شد.
در پایان فعالیت آثار منتخب مربوط به منطقه 10 آموزش‌وپرورش برای ستاد مرکز بهداشت جنوب تهران ارسال و از دانش‌آموز مهراد داودی با اهدای هدیه‌ای تقدیر شد.