جلسه فصلی مشترک با اداره بیمه سلامت با مسئولان مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/08/13 - 08:22

جلسه فصلی مشترک با اداره بیمه سلامت با مسئولان مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه فصلی مشترک با اداره بیمه سلامت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه با حضور فرشته حق‌شناس، کارشناس مسئول گسترش، الهام فلاحی، اسکندری، کارشناسان گسترش این مرکز، رئیس اداره بیمه سلامت ری، کارشناس اداره بیمه سلامت استان، شعبه ری در اداره بیمه سلامت شهرری برگزار شد.
این جلسه باهدف اجرای برنامه‌های مربوط به پزشک خانواده و بیمه روستایی برگزار و در خصوص الکترونیک شدن نسخ، اهمیت آن و چالش‌های مربوطه در سامانه سیب جدید مطالبی بیان شد.
سپس به نشان‌دار شدن بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و زنان باردار که در سامانه بیمه سلامت ایرانیان ایجادشده اشاره شد و بر دستورالعمل و نحوه استفاده از این امکانات برای افراد دارای بیماری خاص و صعب‌العلاج تأکید شد.