دیدوبازدید نوروز 1402 رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران با کارکنان ستادی

• تاریخ انتشار : 1402/01/14 - 11:35

دیدوبازدید نوروز 1402 رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران با کارکنان ستادی

در چهاردهمین روز کاری سال جدید، دکتر محمدرضا سلمانی با کارکنان مرکز بهداشت جنوب تهران دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس و مهندس محمود کشیر، معاون مرکز بهداشت جنوب تهران و کارکنان ستادی این مرکز روز دوشنبه 14 فروردین 1402 با حضور در سالن جلسات مرکز بهداشت جنوب تهران سال نو را به یکدیگر تبریک گفتند.
توضیح اینکه محمدرضا سلمانی در آستانه سال نو با ارسال پیامی سال جدید را به کارکنان این مرکز تبریک گفت.
در بخشی از متن این پیام آمده است:
در سال 1402 از تو می‌خواهیم حال ما و مردمان این سرزمین پرافتخار را به بهترین احوال متحول گردانی و در آغازین روز‌های بهار بهترین تقدیر‌ها را برایمان مقدر فرمایی.
بار پروردگارا تو خود فرموده‌ای پس از هر سختی، آسانی است؛ حال که با تمام دانش و توانی که تو عطا نموده‌ای، داشته‌هایمان را به میدان آورده‌ایم؛ دلمان را به این وعده صدق خودت محکم کرده‌ایم که نسیم بهاری آسایش بر دل‌وجان وطن بوزد.