لیست اخبار صفحه :68
گروه گسترش وزارت بهداشت، دبیرخانه شورای آموزش پزشکی وزارت و گروه پزشکی دانشگاه از مرکز بهداشت جنوب تهران بازدید کردند.

گروه گسترش وزارت بهداشت، دبیرخانه شورای آموزش پزشکی وزارت و گروه پزشکی دانشگاه از دو مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر و امام محمدباقر (ع) بازدید کردند.

بازدید کارشناسان مدیریت شبکه وزارت بهداشت از مراکز خدمات جامع سلامت شهری اکبرآباد و میثم مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناسان مدیریت شبکه وزارت بهداشت به‌منظور ارزیابی وضعیت ایمنی و رعایت حقوق مراجعه‌کنندگان از مراکز خدمات جامع سلامت شهری اکبرآباد و میثم تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران بازدید کردند.