فعالیت جهادی مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت دهه فجر در محله اسماعیل‌آباد منطقه 19 تهران

• تاریخ انتشار : 1402/11/21 - 09:12

واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری بسیج تهران بزرگ فعالیت جهادی را اجرا کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فاطمه عدلی، کارشناس واحد گسترش این مرکز گفت: به مناسبت دهه فجر و در راستای محرومیت‌زدایی مدرسه آزادگان محله اسماعیل‌آباد در منطقه 19 فعالیت جهادی به‌منظور ارائه خدمات پزشکی و پیراپزشکی به مردم محله اسماعیل‌آباد منطقه 19 تهران در مدرسه آزادگان انجام شد.
وی در ادامه افزود: تأمین بخشی از تجهیزات پزشکی نظیر دستگاه ekg، تخت معاینه بیمار، پالس اکسیمتر و دستگاه فشارسنج و ... توسط مرکز بهداشت جنوب از مرکز خدمات جامع سلامت اسماعیل‌آباد تأمین شد و دکتر زهرا مرتضوی و دکتر نگین باقری از پزشکان مرکز اسماعیل‌آباد و رابطان این مرکز در این فعالیت جهادی حضور فعال داشتند.