قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از ماماهای فعال در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1400/03/11 - 09:00

قدردانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از ماماهای فعال در مرکز بهداشت جنوب تهران

دکتر عباسعلی کریمی، با ارسال تقدیرنامه‌ای از ماماهای فعال مرکز بهداشت جنوب تهران درزمینهٔ برنامه‌های سلامت خانواده و جامعه در دوران همه‌گیری کرونا قدردانی کرد.

دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارسال تقدیرنامه‌ای از معصومه پیله چیان، فاطمه دیانتی، محدثه شعبانلو، فاطمه سیفی، زهرا مختاری نیا و ژیلا حیدری ماماهای شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش این مرکز قدردانی کرد.
در متن این تقدیرنامه آمده است:
سرکار خانم ...
مامای محترم شاغل در مرکز بهداشت جنوب تهران
سلام‌علیکم
تأمین سلامت مادران که زیربنای توسعه پایدار کشور عزیزمان است، مرهون همت و تلاش صادقانه در حوزه سلامت می‌باشد لذا ضمن تبریک فرارسیدن روز جهانی ماما و انتخاب سرکار عالی به‌عنوان مامای نمونه سال 99 بدین‌وسیله از همکاری و تلاش متعهدانه شما در ارائه مراقبت‌های مامایی و آموزش و ارتقاء سلامت مادران و نوزادان سالم و همچنین مادران باردار مبتلابه کووید 19 تشکر و قدردانی می‌نمایم.
امید است پیوسته در کنار سایر خانواده حوزه سلامت در مسیر تحقق اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و پیروز باشید.
دکتر عباسعلی کریمی