نشست اعضای کمیته نجات در مرکز خدمات جامع منتخب فرمانفرماییان

• تاریخ انتشار : 1402/12/09 - 11:34

نشست اعضای کمیته نجات در مرکز خدمات جامع منتخب فرمانفرماییان

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه کمیته نجات در مرکز خدمات جامع منتخب فرمانفرماییان خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط این مرکز گفت: این جلسه روز یکشنبه 7 بهمن 1402 با حضور دکتر عباس وثوق مقدم ، زهرا مرتضوی ،مهندس طاهره آزمون هماهنگ‌کننده مرکز بهداشت جنوب در منطقه 11 شهرداری و سایر هماهنگ‌کنندگان مناطق ، رئیس مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان و تعدادی از همکاران مرکز برگزار شد.
در این جلسه ابتدا خانم مرتضوی در خصوص برنامه و اهداف آن مقدمه‌ای را بیان و دکتر وثوق مقدم در خصوص دبیرخانه رواج و ارکان آن مطالبی را ارائه کرد و همکاری  تمامی اعضا را برای پیشبرد اهداف دبیرخانه خواستار شد.
همچنین مهندس آزمون از اقداماتی که در منطقه 11 تاکنون انجام‌شده و اقداماتی که در آینده باید انجام شود گزارشی را ارائه کرد.