25 مهر 1403

مرکز بهداشت و درمان جنوب

• تاریخ انتشار : 1403/07/23 - 11:01

برگزاری کلاس‌های آموزشی خود مراقبتی در حوزه سلامت روان و اعتیاد

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته ملی کودک و هفته سلامت روان کلاس‌های آموزشی برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: محدثه فرامرزی، کارشناس سلامت روان مرکز خدمات جامع سلامت شماره 31 در مدرسه شاهد فیروزکوه منطقه 11، کارگاه خود مراقبتی در حوزه سلامت روان و اعتیاد را برای کارکنان مدرسه برگزار و در خصوص چگونگی افزایش سلامت روان از طریق ارتباطات اجتماعی، فعالیت بیشتر و مقابله با شرایط استرس‌زا مطالبی را بیان کرد.
در ادامه، فرامرزی، به مناسبت روز جهانی و هفته ملی کودک، مسابقه نقاشی را در پیش‌دبستانی مدرسه متقین برای کودکان برگزار و نقاشی‌ها را برای والدین تفسیر کرد.
همچنین به مناسبت هفته سلامت روان، فرامرزی، کارگاه آموزش سلامت روان در محیط کار را با فیلم‌های مهارت ارتباطی برای کارکنان برگزار کرد. در این کارگاه در خصوص نحوه برخورد با یکدیگر، کنترل استرس و کنترل خشم مطالبی ارائه شد.

• گروه خبری : اخبار,سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد,جلسات آموزشی
هانیه حبیبی