03 آذر 1403
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1403/06/20 - 09:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه سالم با انتخاب درست از هرم غذایی در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برپایی میز خدمت تغذیه سالم و کلاس آموزشی نان کامل خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: بیتا عابدینی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت خاکباز، کلاس آموزشی تغذیه سالم و انتخاب درست از هرم غذایی را برای مراجعان سرای محله صبا برگزار و بر رعایت اصول تغذیه صحیح در سنین میانسالی، کنترل وزن، فشارخون و دیابت در میانسالی، مصرف مواد غذایی کم‌چرب، کاهش مصرف روغن، کره، خامه، کم کردن مصرف نمک، مصرف مواد غذایی پر فیبر مانند حبوبات، سبزی‌ها، میوه‌ها و نان‌های سبوس‌دار در برنامه غذایی سالمندان تأکید کرد.
وی در ادامه افزود: سپیده رحمانی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام محمدباقر (ع) کلاس آموزشی نان کامل را برای مراجعان در دهیاری کاشانک برگزار کرد . در این کلاس آموزشی در خصوص تفاوت انواع نان کامل، سبوس‌دار و سفید، مزایای مصرف نان کامل، معایب مصرف نان‌های سفید، معایب اضافه کردن سبوس به خمیر نان مانند تولید ماده سرطان‌زای آکریل آمید و کاهش جذب آهن و روی مطالبی را بیان کرد.
همچنین شقایق همتی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ثلاث کلاس آموزشی تغذیه سالم و میز خدمت مشاوره تغذیه را برای مراجعان سرای محله آگاهی برگزار کرد و مشاوره فردی تغذیه با توجه به بیماری‌های زمینه‌ای افراد مانند دیابت، فشارخون، دیس لیپیدمی، کم و پرکاری تیروئید و مشکلات گوارشی را انجام داد.


  • گروه خبری : اخبار,بهبود تغذیه,جلسات آموزشی,میز خدمت
  • کد خبر : 277151
کلمات کلیدی
هانیه حبیبی
تهیه کننده:

هانیه حبیبی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید