آموزش تأثیر تغذیه در کنترل فشارخون بالا، تنظیم برنامه غذایی مرکز بهداشت جنوب تهران در هفته سلامت
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران در هفته سلامت کلاس آموزشی تأثیر تغذیه در کنترل فشارخون بالا، تنظیم برنامه غذایی و تغذیه در پیگیری از چاقی، جشنواره غذا را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران، ملیحه جعفری، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: الهام رجالی پور، کارشناس تغذیه مرکز قمر بنیهاشم (ع) کلاس آموزشی با موضوع تغذیه در کنترل فشارخون برای نمازگزاران مسجد دیانت و نقش تغذیه در پیشگیری از چاقی و تنظیم برنامه غذایی برای مراجعان سرای محله مخصوص برگزار کرد. در این کلاسهای آموزشی ابتدا در خصوص عوامل ایجادکننده فشارخون بالا و اینکه چه مواد غذایی میتوانند سبب افزایش فشارخون شوند، کاهش مصرف نمک در برنامه غذایی و... مطالبی را بیان کرد. همچنین در هفته سلامت مجید حاجیزاده، کارشناس تغذیه مرکز امام علی (ع) جشنواره غذا را در این مرکز برای کارکنان و عموم مردم برگزار کرد. در این جشنواره غذا با رعایت تعادل در گروههای غذایی، کیفیت و ظاهر غذا جوایزی اهدا و در پایان در مورد تغذیه در فشارخون مطالبی ارائه اراده شد.
ارسال نظر