برگزاری کلاس آموزشی فواید مصرف نان کامل
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاسهای آموزشی فواید مصرف نان کامل و مضرات استفاده از نمک و روغن خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: فاطمه فرقدان، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان، الهه نکوئی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شماره 31، سحر خاکسار، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه در محل نانوائی بربری، رستوران و قنادی این کلاسهای آموزشی را برگزار کردند.
در این کلاسهای آموزشی در خصوص عوارض کمبود ید، فواید نان کامل و مضرات استفاده از نمک و روغن، نحوه مصرف و نگهداری مواد غذایی و انواع روغنهای مصرفی مطالبی بیان شد.
ارسال نظر