برگزاری کلاسهای آموزشی تغذیه سالم در پیشگیری از آلزایمر در مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از آلزایمر در این مرکز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: سارا قوشلی پور کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت آیت برای مردم در فضای سبز پارک شریعتی، کوثر خان بابائی کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت اکبرآباد برای نمازگزاران مسجد محمد مصطفی و الهام عبدالحسینی کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شاهآبادی برای مردم و مراجعان در بوستان بهاران کلاسهای آموزشی با موضوع تغذیه در آلزایمر را برگزار کردند.
در این کلاسهای آموزشی در خصوص علل شیوع این بیماری مانند آلودگی هوا،زمینه ارثی و تغذیه، نقش مهم رژیم غذایی مدیترانهای در پیشگیری از ابتلا به این بیماری، استفاده از انواع توتها ازجمله توتفرنگی و زغالاخته، مرکبات، انگور و هندوانه، سبزیهای تیره و برگدار مانند اسفناج، کلم پیچ، کلم سبز و کلم بروکلی مطالبی بیان شد. در پایان مقرر شد لینک تست ارزیابی میزان ریسک ابتلا به آلزایمر توسط واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز برای نماینده گروه حاضر ارسال و افراد در معرض خطر برای دریافت مشاوره فردی تغذیه به مراکز جامع سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران مراجعه کنند.
ارسال نظر