مرکز بهداشت جنوب تهران | برگزاری کلاس آموزشی روش‌های پخت سالم مواد غذایی

logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1404/04/08 - 08:00
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 106
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی روش‌های پخت سالم مواد غذایی

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی روش صحیح مصرف نمک و روغن و روش‌های پخت سالم مواد غذایی در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: فاطمه فرقدان، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان، زهرا الهیاری، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع) و سحر خاکسار، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه این کلاس‌های آموزشی را در رستوران مبین، مرکز تهیه غذای جوادیه و مرکز بهداشت امام صادق برای مردم و مراجعان برگزار کردند.

وی در ادامه افزود: در رستوران‌ها باید در طبخ غذا ترجیحاً از روغن مایع استفاده شود. استفاده مکرر از روغن برای سرخ کردن ممنوع است. در کنارغذا، کره نباشد مگر به درخواست مشتری، استفاده از نوشابه‌های گازدار ممنوع و به‌جای آن از دوغ کم‌نمک استفاده شود. استفاده از سنگ نمک و نمک دریا ممنوع است. نمک مصرفی باید تصفیه‌شده و یددار باشد و در ظرف شیشه‌ای تیره‌رنگ نگهداری شود. مواد غذایی پخته‌شده نباید بیشتر از دو ساعت در دمای محیط قرار بگیرد. سبزیجات مانند کاهو، گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای در کنارغذا سرو شود.

  • کد خبر : 300202
هانیه حبیبی
تهیه کننده:

هانیه حبیبی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید