اجرای برنامه هفته سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در مدرسه راه ایمان منطقه 19 آموزش‌وپرورش

• تاریخ انتشار : 1402/02/16 - 10:15

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران برنامه هفته سلامت را در مدرسه راه ایمان اجرا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا شاقلانی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: روز سه‌شنبه 12 اردیبهشت 1402 برنامه هفته سلامت برای دانش آموزان مدرسه راه ایمان منطقه 19 آموزش‌وپرورش اجرا شد.
در این برنامه مدیر و معاون آموزش‌وپرورش و کارشناس سلامت منطقه 19، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و کارشناس واحد آموزش مرکز بهداشت جنوب تهران در این برنامه حضور داشتند.
در ابتدا مدیر مدرسه از حضور مدعوین تشکر کرد ضمن تبریک هفته سلامت در خصوص بهداشت و حفظ سلامت جسمی و روحی مطالبی ارائه شد سپس سرودی در خصوص هفته سلامت توسط دانش آموزان خوانده و بعدازآن نمایشی به همین مناسبت توسط گروه نمایش اجرا شد.
توضیح اینکه مدیر و معاون آموزش‌وپرورش و کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و کارشناس واحد آموزش مرکز بهداشت جنوب تهران زنگ سلامت را نواختند.
 در انتها به مناسبت هفته سلامت به دانش‌آموزانی که درزمینهٔ هفته سلامت فعالیت داشتند تقدیرنامه و جوایزی از طرف مدرسه اهدا شد.