برگزاری جلسه آموزش مجازی مراقبت از مادران با بیماری‌های زمینه‌ای در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1400/04/09 - 09:05

کارشناس مادران واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزش مجازی مراقبت از مادران با بیماری‌های زمینه‌ای را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اکرم السادات محسنی کارشناس مادران واحد سلامت خانواده این جلسه را روز یکشنبه 6 تیر 1400 برای 102 تن از ماماها و مراقبان سلامت و بهورزهای این مرکز با تفسیر نتایج آزمایش‌ها و سونوگرافی بارداری برگزار کرد.
وی در خصوص مراقبت از مادران، مراقبت ویژه، کاهش مورتالیتی و موربیدیتی ایشان، لزوم توجه به مادران با بیماری‌های زمینه‌ای، ناهنجاری‌ها و نحوه مراقبت از آن‌ها مطالبی را بیان کرد و به تفسیر نتایج سونوگرافی و آزمایشات بارداری پرداخت.
محسنی به موارد، علائم خطر در بارداری و لزوم توجه به علائم و نشانه‌ها و اقدام مناسب تأکید و گرفتن شرح‌حال مناسب را کلید طلایی اعلام کرد.

• کد خبر : 191582