برگزاری جلسه اطلس سالمندان و کمیته مرگ مادران و کودکان 1 تا 59 ماهه در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/04/18 - 09:21

کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه اطلس سالمندان و کمیته مرگ مادران و کودکان 1 تا 59 ماهه را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهاره سورچی با همکاری فاطمه دیانتی راد کارشناسان واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز جلسه‌ای را برای کارشناسان مسئول و کارشناسان ستادی در سالن جلسات مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار کرد.
در این جلسه دکتر زهرا طالبی در خصوص مشکلات سالمندان استان تهران و اطلس شاخص‌های سلامت سالمندان مانند عوامل خطر رفتاری، میانگین مصرف مواد غذایی، شیوع عوامل خطر بیماری‌های غیر واگیر، شیوع عوامل خطر متابولیک، میزان بروز انواع سرطان و میزان مرگ و شیوع بیماری‌ها مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه مداخلات پیشنهادی برای کاهش مشکلات را بیان و در ادامه دیانتی راد به سناریو مرگ مادران و مرگ کودکان 59 تا 1 ماهه در منزل پرداخت و مداخلات انجام‌شده ارائه و مصوبات کمیته بعدی بیان شد.

.