برگزاری جلسه فصلی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران با آموزش بهداشت پرتوها

• تاریخ انتشار : 1401/12/23 - 09:48

جلسه فصلی واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران با آموزش بهداشت پرتوها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز شنبه 20 اسفند 1401 با حضور 55 تن از کارشناسان بهداشت محیط مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش این مرکز و کارشناسان ستادی در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این جلسه ضمن ارائه دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های جدید، در خصوص سایر مسائل و مشکلات مربوط به واحد مطالبی بیان شد و مهندس نظری به آموزش بهداشت پرتوها پرداخت.
همچنین از عطیه بیدگلیان و فریما حیاتی کارشناسان واحد بهداشت محیط که به‌افتخار بازنشستگی نائل شدند نیز با اهدای لوح تقدیری با امضای دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران قدردانی شد.

• کد خبر : 231931