برگزاری کلاس آموزش پیشگیری از کرونا و نقش تغذیه در دوران کرونا در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1400/11/01 - 07:38

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز قمر بنی‌هاشم به مناسبت هفته بسیج تغذیه کلاس آموزش پیشگیری از کرونا و نقش تغذیه در دوران کرونا را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام رجالی پور، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز قمر بنی‌هاشم از مراکز تحت پوشش این مرکز روز سه‌شنبه ۲۸ دی ۱۴۰۰ کلاس آموزشی را برای دبیران دبستان پسرانه شهید ناصریان برگزار کرد.
وی در ابتدا بر اهمیت و نقش تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری کرونا تأکید و در خصوص اهمیت مصرف میوه و سبزیجات تازه، مواد پروتئینی، خواب و استراحت کافی، دوری از استرس و فعالیت بدنی مناسب در پیشگیری از بیماری کرونا مطالبی را بیان کرد.
کارشناس واحد بهبود تغذیه در ادامه به انجام واکسیناسیون اشاره کرد و گفت: با تغذیه مناسب در این دوران می‌توانیم علائم کرونا مانند ضعف، عوارض و مشکلات بعد از بیماری را کاهش دهیم.

• کد خبر : 206516