برگزاری کلاس آموزشی تغذیه و روزه‌داری در مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا

• تاریخ انتشار : 1402/01/21 - 11:37

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه و روزه‌داری در مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا کلاس آموزشی تغذیه و روزه‌داری را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زینب زین‌الدینی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت دارالشفا کلاس آموزشی تغذیه و روزه‌داری را برای میان‌سالان و سالمندان در پایگاه بسیج والعصر برگزار کرد.
وی در این کلاس آموزشی در خصوص تغذیه در ماه مبارک رمضان مطالبی را بیان و گفت: وعده سحری کمک می‌کند تا بدن خود را برای یک روز طولانی آماده نگه دارد. خوردن یک وعده سحری کامل کمک می‌کند بدن برای روزه‌داری آماده و باانرژی بماند.
زین‌الدینی، در ادامه به مصرف نان سبوس‌دار و خوردن غذا یک یا دو ساعت پس از افطار اشاره کرد و افزود: غذاهایی مانند زولبیا و بامیه باوجود طعم خوب بعد از ساعت‌ها روزه‌داری انتخاب خوبی برای معده نیستند.