16 اسفند 1403
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1403/12/15 - 08:25
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نکات بهداشتی در سفر

با آرزوی داشتن سالی همراه با سلامتی و قبولی طاعات و عبادات

 بهتر است در رستوران از مواد غذایی پخته نشده مثل سالاد و سبزی استفاده نکنید.
اگر لیوان یا ظروف یک‌بار مصرف در اختیارتان قرار گرفت پس از مصرف آنها را با فشار دست بشکنید تا امکان استفاده مجددش برای سودجویان وجود نداشته باشد.
در صورت امکان به رستوران‌های معتبر و مورد اطمینان مراجعه کنید. برای ارزیابی سطح بهداشت در این‌ واحدها باید به وضعیت دستشویی‌ها، لباس کارگران، نظافت میزها، وجودمگس و سایر حشرات، وسایل صرف غذا مانند چنگال، قاشق، لیوان وپارچ آب  توجه کنید.
تا حد امکان از خوردن انواع خورشت، کباب کوبیده، سالاد الویه و همبرگر خودداری کنید، زیرا خورشت از جمله غذاهایی است که می‌توان آن را چندین‌بار گرم کرد و ماندگی آن به سختی قابل تشخیص است. از مصرف کباب کوبیده و همبرگر به دلیل عدم اطلاع از کیفیت گوشت،  ماندگی چندروزه گوشت چرخ‌شده و به‌کار بردن موادی مانند خرده نان، و ادویه‌جات در تهیه آنها، باید خودداری کنید. 
از مصرف سالاد الویه به دلیل خام بودن مواد اولیه موجود در سس مایونز مانند تخم‌مرغ و  عدم نظارت بر چگونگی تهیه الویه (زیرا به صورت دستی تهیه می‌شود) در رستوران‌های غیرمعتبر بین راهی به طور جدی خودداری کنید.
در بین راه در دستشویی‌ها از صابون جامد استفاده نکنید و به جای آن از صابون مایع برای شستن دست‌ها استفاده کنید. 
 
با آرزوی داشتن سفری خوش بدون بیماری برای هموطنان عزیز 
  • گروه خبری : بهداشت محیط
  • کد خبر : 291834
کلمات کلیدی
هانیه حبیبی
تهیه کننده:

هانیه حبیبی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید