مرکز بهداشت جنوب تهران | برگزاری کلاس آموزشی اهمیت مصرف نان کامل و کنترل مقدار نمک در نان

logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1404/08/21 - 08:44
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 34
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی اهمیت مصرف نان کامل و کنترل مقدار نمک در نان

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس آموزشی اهمیت مصرف نان کامل و کنترل مقدار نمک در نان در محدوده مرکز خدمات جامع سلامت ابن‌سینا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: الهام رجالی پور، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع ابن سینا کلاس‌های آموزشی با موضوع فواید نان کامل را برای نانوایان خیابان غفاری و خیابان مخصوص سلامت کرد.

رجالی پور گفت: اضافه کردن سبوس بر روی نان نه‌تنها به ارزش آن نمی‌افزاید که باعث کاهش جذب املاح مانند کلسیم، روی و آهن می‌شود. همچنین در معرض حرارت تنور می‌سوزد که به تولید مواد سرطان‌زا می‌شود.

همچنین لازم است در تهیه نان حتماً از نمک تصفیه شده استفاده شود. در خصوص مقدار مصرف نمک نیز توصیه می‌شود با توجه به فشارخون و مشکلات قلبی و بیماری‌ها، حتماً مقدار نمک اضافه‌شده به نان‌ها کاهش می‌یابد.

  • کد خبر : 309866
هانیه حبیبی
تهیه کننده:

هانیه حبیبی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید