25 مهر 1403

دانشگاه علوم پزشکی تهران

• تاریخ انتشار : 1403/07/22 - 11:47

برگزاری کلاس آموزشی تغذیه در پیشگیری از فشارخون در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی تغذیه سالم، تغذیه در پیشگیری از فشارخون و تغذیه کودکان خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: رقیه ثنایی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت حکیم اعتماد، کلاس آموزشی تغذیه و میان وعده‌های سالم را برای دانش آموزان مدرسه شهید اسدی برگزار و در خصوص استفاده از میوه‌ها، مغزی جات، شیر، لقمه‌های سالم وتاثیرات منفی و عوارض استفاده از تنقلات ناسالم مانند پفک و چیپس مطالبی را بیان کرد.
در ادامه سحر خاکسار، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه کلاس آموزشی تغذیه در پیشگیری از فشارخون را برای نمازگزاران حسینیه عقیله العرب برگزار کرد. وی گفت: با تغییرات ساده در سبک زندگی مانند کاهش چربی، نمک، رژیم غذایی و فعالیت بدنی منظم می‌توان باعث کاهش میزان کلسترول و فشارخون و کاهش احتمال ابتلا به دیابت و بیماری‌های عروق کرونر قلب شد. برای پیشگیری از ابتلا به فشارخون بالا، به میزان سدیم درج‌شده بر روی برچسب‌های بسته‌های مواد غذایی توجه کنید.
همچنین الهه نکوئی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی، کلاس آموزشی تغذیه کودکان را در مهدکودک سرای محله شهرک بعثت برگزار کرد. در این کلاس، افزایش فعالیت بدنی، مصرف میوه، سبزیجات، لبنیات و پرهیز از مصرف خوراکی‌های فاقد ارزش غذایی به کودکان آموزش داده شد.

• گروه خبری : اخبار,بهبود تغذیه,جلسات آموزشی
هانیه حبیبی